Konferens & Möte

konferensbild (2)

Hallamölla Gård skapar mervärden i era konferenser & dagsmöten och därmed ett bättre resultat. Mervärdena på Hallamölla Gård är flera. Ni är ifred! Ni kan arbeta ostört och det finns få eller inga externa disktraktioner som flyttar fokus från ert arbete.

Allt är väldigt ”nära” så det försvinner inte bort onödig tid i förflyttelser, lokalbyten eller liknande.

Vårt engagemang skall hjälpa att skapa en hög trivsamhet, ett riktigt bra arrangemang och en utmärkt leverans.

Naturen, Verkeåns fantastiskt vackra naturreservat, går bokstavligen genom gården och många av möjliga aktiviteter är i eller i omedelbar närhet till naturreservatet.

Många väljer att ha promenerande möten i denna miljö, Skånes högsta vattenfall, är bara ngr få minuter från gården. Dessa 1-2-1 möten ger många en helt ny dimension och utfall som många gånger är väldigt svårt att uppnå i ett vanligt mötesrum på kontor eller sedvanlig mötes/konferensmiljö.

Som huvudaktivitet utanför möte/konferens finns naturligtvis våra islandshästar. Både vana, ovana och lite rädda är välkomna för en timme eller två i den fantastiska naturen…ett väldigt uppskattat inslag under en konferens, vi lovar!

De finns således de bästa av förutsättningar för en upplevelse med hög kvalitet för Dig, Ditt företag och Dina medarbetare samt ett resultat på mötet/konferensen som överträffar förväntningarna och tom ger mersmak på att återkomma.

Hallamölla Gård är beläget en knapp mil söder om Brösarps Backar mot Christinehofs Slott till. En timme från Malmö, lite längre från Helsingborg och drygt en halvtimma från Kristianstad så är det som det mesta annat i Skåne…ganska nära…men ändå med en känsla att man är i en exotisk del av Sverige…

 

Vad vill just ni att det skall innehålla? Vi fakturerar gärna! Ring eller maila oss med Din offertförfrågan och önskemål så hittar vi bästa lösningen för just er!

 

 

 

Kontakta oss

 

KONFERENSBOKNINGAR / FÖRSÄLJNING

Thomas Ulvesten Skógarnes
E-post: thomas@hallamolla.se
Telefon: 0708-971510

Camilla Skógarnes

E-post: camilla@hallamolla.se
Telefon: 0735-016902