Bed & Breakfast eller Självhushåll

Vakna där Österlen är som vackrast…

…nu har Du inte bara den underbara skogen utanför ditt fönster…

 

   

Kom och bo över hos oss i något av våra helt nyrenoverade och väldigt fina rum. Vill du bo ensam kostar en natt 1050/natt inklusive en härlig frukost. Kommer ni två så kostar det 1700kr/natt inklusive frukost. Alla sängarna har härligt nymanglade sängkläder och enligt våra kunder så är det väldigt sköna sängar. Nymanglade handdukar ingår!

Fräscha och fina gemensamma toaletter & duschar.

Med lite god framförhållning kan ibland även en fantastisk matupplevelse beställas. Läs mer under Skógarnes på Hallamölla här på vår hemsida.

Hallamölla Gård har numera åtta rum, totalt 17 bäddar. Det kan efter överenskommelse finnas möjlighet till självhushåll under lågsäsong eller varför inte en veckas boende. 

Vill man bo lite längre så kan vi from maj 2023 erbjuda att bo med självhushåll 6 nätter. Incheckning på tisdagar från lunch och utcheck på måndagar senast kl 10.00. Vi erbjuder två alternativ. Antingen två rum med totalt fyra sängar (två i varje rum) egen toalett och dusch, gemensamt kök och ett litet fint vardagsrum med soffa och läshörna.

Eller om ifall ni är tex fyra par eller två familjer med fyra barn så kan hela ovanvåningen/Loftet hyras. Det är då 4 rum med 8 sängar. Två toaletter med dusch, fullt utrustat kök för 8 sittandes och litet vardagsrum med soffa och läshörna. Under er vistelse är det troligt att vi kan erbjuda frukost tex under helgen mot tillägg. Med stor sannolikhet under Juni, Augusti och September kommer även restaurangen med dess fantastiska menyer kunna vara bokningsbart. 

Pris: Maj och Oktober 8.450kr för två rum eller 14.000kr för hela Loftet. Under Juni, Juli, Augusti & September 9.750kr eller 16.000kr för hela. 

För att boka rum via vårt bokningsformulär se nedan

Är ni endast två men änd´å vill bo lite längre så brukar vi göra särskilda överenskommelser men en fingervisning är att de två första nätterna har samma pris/natt och rum. Natt 3 så reducerar vi rummet med 300kr och natt 4 med ytterligare 300kr. En veckas boende kostar 9000kr. Vill man fixa egen frukost under längre uppehällen så kommer vi överens om annat pris! Maila oss med er förfrågan så ser vi hur vi kan hjälpa!!!

Det finns möjlighet att boka hela anläggningen med restaurang för olika evenemang, bemärkelsedagar eller konferens.

Mailförfrågan

 

Om hela Loftet vill bokas kontakta oss via mail eller ifall ni önskar bo tre personer i Thor.