Kontakt & Info

Kontakt

Adress

Hallamölla Gård 220
273 56 Brösarp

Mobil: 0735-016902 – Camilla
Mobil: 0708-971510 – Thomas
E-mail: info@hallamolla.se

Vägbeskrivning:

Från väg 19 sväng av vid Eljaröd mot Christinehofs Slott och Ekopark. Efter ca 3 km står skylt till turridning och Hallamölla till höger.

Från Sjöbo kör österut mot Tomelilla. Vid Anklam sväng av vänster. I Vanstad sväng vänster mot Lövestad. Fortsätt norr ut. Efter Andrarum kör 1,5km norr mot Christinehofs Slott och Ekopark och vid korsningen till slottet sväng höger mot Eljaröd. Efter ca 3 km står skylt till turridning och Hallamölla till vänster.

karta-01

Våra sedvanliga avbokningsregler är som följande:

(om de ej har särskilt avtalats via separat överenskommelse)

Ridning – Vid avbokning tidigare än 1 vecka innan turridningen så återgår 100% av avgift som är betald i förskott via Bankgirobetalning i samband med bokningen. Man kan välja på att få denna avgift återbetald eller som tillgodo för nästa turridning.

Vid avbokning mindre än 1 vecka innan besöket avgår 50% av förskottsbetald avgift. Denna återbetalas ej utan kan endast användas som ett tillgodo vid nästa bokning. Vid bokning som inte är förskottsbetald förbinder sig den som bokar att betala 50% av ridavgiften till Hallamölla Gård på anmodan till anvisat Bankgironummer.

Vid avbokning dagen innan eller samma dag så utgår varken återbetalning eller tillgodohavande. Vid bokning som inte är betald i förskott förbinder sig den som bokar att betala hela ridavgiften till Hallamölla Gård på anmodan till anvisat Bankgironummer

Vid avbokning för de som innehar 10-kort så dras en ridning vid avbokning senare än 2 dagar innan bokad ridning.

Boende – Vid avbokning tidigare än 2 veckor innan er vistelse så utgår 100% återbetalning eller eventuellt tillgodohavande på boendekostnaden. Vid avbokning tidigare än 1 vecka innan vistelsen så utgår 50% återbetalning eller eventuellt tillgodohavande. Vid avbokning mindre än 1 vecka innan er vistelse utgår ingen återbetalning om inte särskild överenskommelse har träffats.

Mat – se boende.

För bokade boende och matgäster som inte har betalt i förskott utgår samma regler och där den som bokat förbinder sig att betala för boende och mat till Hallamölla Gård vid anmodan till anvisat Bankgironummer.

Friskvård:

From 2018 är även turridning, uteritter, lektionsridning äntligen blivit godkänt som friskvård. Regler för vad som gäller hos just din arbetsgivare får du naturligtvis fråga denne om men vi följer de instruktioner som vi erhållit från Skattemyndigheten. Vi hjälper gärna till med kvitto som du kan använda till friskvårdsbidrag förutsatt att vi i samband med bokning får information om att det skall vara till friskvård, vi får ditt personnummer som skall anges på kvittot samt att det är Du själv som gör inbetalningen och inte avser fler ridandes/gäster samt inte inkluderar annat såsom boende, mat eller dylikt. Precis som vid samtliga andra bokningar hos oss skall betalningen göras till oss via vårt bankgiro i förskott. På kvittot framgår det att det avser ridning, ditt namn och personnummer samt att moms ingår med 6% eller 25% i priset beroende på ifall det är lektionsridning/utbildning/träning/uteritt eller sedvanlig turridning.

E-Post & Skräppost:

Under våren och hösten -21 har även vår mailhantering råkat ut för nån form av Corona… ofta hamnar våra mailsvar till dig som mailat oss med förfrågningar i din skräppost vilket naturligtvis är väldigt trist 🙁

Det har också hänt att vi inte kunnat motta mail varför vi ber er att ifall ni inte erhållit svar inom 2 dagar så lägg ett sms till oss. Ridning, Camilla, 0735-016902 och Restaurang, Thomas, 0708-971510.

Ber er därför att i samband med att ni mailar oss via kontaktforumläret o/e via egen mailhantering att kolla efter svar i er skräppost senare samma dag eller nästföljande dagar. Vi svarar på alla mail inom två dagar…alltid!

Ber er också att lämna mobiltelefonnummer i samband med förfrågan och bokning så att vi har möjlighet att kontakta er för bekräftelse, förändringar eller andra frågor som då av någon anledning inte gått så bra via mailen.

Faktura:

För samtliga företag, organisationer, föreningar etc tillkommer moms på de priser som framgår av denna hemsida. I skriftlig offert från oss framgår pris både inkl och exkl moms. Vi är alltid skyldiga att betala moms på all vår försäljning oavsett ifall Ni som kunder är momspliktiga eller ej.

Vi erbjuder företag, organisationer, föreningar o liknande/motsvarande betalning mot faktura på 10 dagars betalningsvillkor.

Betalning:

Privatpersoner betalar till vårt Bankgiro, se nedan, vid bokningen i förskott. Möjlighet till betalning på plats, via bank/kreditkort finns via iZettle och då erhålls kvitto via mail. Detta sker EFTER ÖVERENSKOMMELSE! I och med Din inbetalning så säkerställer Du Din bokning.

Bankgiro:

584-0715

IBAN:

SE5895700000005250687596

BIC (tid. SWIFT):

SPSDSE23

Organisationsnummer:

556986-9026