Turridning

På Hallamölla Gård erbjuder vi ridturer, ridpaket och konferenser hela året.

Naturligtvis kan snöfall, stormar och andra otrevligheter sätta stopp för ett planerat paket men det skall mycket till för att det inte skall bli av. Vi rider i det vackra Österlen, i omgivningarna runt Verkeåns naturreservat, på fina ridvägar utan biltrafik, på trygga islandshästar som gillar att komma ut i naturen.

Vi har turer för både erfarna och lite mindre erfarna ryttare. Vi gör även arrangemang för nybörjare efter överenskommelse.

Tillsammans tar vi oss fram tryggt och säkert på var sin Islandshäst. Efter en timmes ritt då vi upplevt den karakteristiska tölten är både hästarna och vi varma. Då smakar det bra med fika i det fria!

Vi är med i Svenska Islandshästföreningen. Våra hästar är lättridna och snälla och alla kan tölta! Vi är ansvarsförsäkrade och har alltid med oss första hjälpen till såväl hästar som människor på våra turer.

Våra tvåtimmarsturer som är de vanligaste kostar 750kr/person inkl fika from 1/9-2018. Fikan har vi nästan alltid ute i skogen men ibland händer det att vi tar den efter turen.

Vi erbjuder ofta också turer utan fika under ca 1,5h som vi då tar 600kr/person för.

Vi erbjuder också möjlighet till 10-kort. From 1/9 2018 kostar detta 4500kr. Maila till Camilla och fråga!

Betalning görs helst innan ridning. Bankgiro 584-0715, ange ditt namn o riddag som referens!

Hjälmar finns att låna här för alla hittills kända huvudstorlekar. Kläder efter väder, hellre lite för mycket än för lite och gärna en lite grövre sko.

OBS! Maxvikt för ryttare är 85 kg med hänsyn till våra starka och fantastiska arbetskamrater – hästarna.

Minimiålder är 12 år.

Läs mer om våra fina islandshästar

 

 

 

Vill du boka? Skicka du gärna ett mail eller ring oss direkt på

Kontakt