Nyheter

Samarbete med YSB

Posted: 25 januari, 2023 | Thomas Ulvesten

Sedan årsskiftet kan vi med stolthet & glädje berätta att vi har inlett ett samarbete med Ystad Saltsjöbad. Nu kan gäster som bokar vistelse på YSB välja turridning hos oss på Hallamölla Gård som tillval 🙂

Behandling, Bubbel, Rosor mm….och nu också Turridning på Hallamölla…Så kul!!! Redan nu har många bokningar kommit från dem, tack och vi ser verkligen fram emot samarbetet!

Naturligtvis rekommenderar vi att ni unnar er en underbar vistelse på Saltan. För bokning och mer information www.ysb.se

10-kort – Nytt Pris from 1/5

Posted: 5 april, 2021 | Thomas Ulvesten

Från och med den 1e maj 2021 kostar våra mycket populära 10-kort 5.500kr

Ordinarie pris för 10 turridningar motsvarar 7.000kr from samma datum. Under  juni, juli o augusti i mån av plats. Naturligtvis kan du få kvitto som går att använda till Friskvård via din arbetsgivare. Glöm då inte att vi måste få ditt personnummer i samband med bokningen och att betalningen görs av dig och endast då avser denna kostnad!

Maila oss gärna för mer information på info@hallamolla.se

E-post & Skräppost

Posted: 5 april, 2021 | Thomas Ulvesten

Under våren -21 har även vår mailhantering råkat ut för nån form av Corona… ofta hamnar våra mailsvar till dig som mailat oss med förfrågningar i din skräppost vilket naturligtvis är väldigt trist 🙁

Ber er därför att i samband med att ni mailar oss via kontaktforumläret o/e via egen mailhantering att kolla efter svar i er skräppost senare samma dag eller nästföljande dagar. Vi svarar på alla mail inom två dagar…alltid!

Ber er också att lämna mobiltelefonnummer i samband med förfrågan och bokning så att vi har möjlighet att kontakta er för bekräftelse, förändringar eller andra frågor som då av någon anledning inte gått så bra via mailen.

Tack snälla för din hjälp 🙂

Corona

Posted: 16 mars, 2020 | Thomas Ulvesten

Vi har turer på Hallamölla Gård som vanligt. Vi håller oss utomhus och vi rider i små grupper. Har du redan en bokad turridning men blir sjuk eller förhindrad i enlighet med de råd & rekommendationer avseende hosta, snuva och feber som våra myndigheter ger skall du naturligtvis inte komma och rida hos oss!

Se under kontakt för uppdaterad information kring våra avbokningsregler.

Vi hälsar inte på sedvanligt vis utan en hästsparks avstånd är en lämplig längd tycker vi. Tag gärna med egna vantar/handskar, ha gärna dem på och hjälm om det finns. Vi har ju många hjälmar för utlåning men vi har inte möjlighet att desinficera dessa efter varje ridtur. På vår toalett finns naturligtivs både varmt vatten och tvål samt handsprit. Vi ber samtliga våra gäster att respektera de regler som vi satt upp och som vår personal informerar om vid ankomst eller under er vistelse. Viktigt är att särskilt respektera avstånd mellan icke familjemedlemmar och tex att inte vara fler än 2 personer i sadelkammare och/eller andra utrymmen samtidigt om man då inte tillhör samma familj.

Välkomna till Hallamölla Gård

Rena Kläder…

Posted: 25 februari, 2019 | Thomas Ulvesten

…Bästa Hallamöllagäst,
För närvarande råder hästsmitta runt om i vårt land. Många hästverksamheter och gårdar är drabbade. Vi vill verkligen göra vad vi kan och undvika att hamna i samma mycket tuffa situation som våra drabbade hästkollegor & vänner. Därför är det av största vikt att Du som besöker oss säkerställer att Dina kläder och skor är rena.
Rider du på annat håll eller har besökt annat stall nyligen blir vi ännu gladare ifall du helt enkelt har andra kläder och skor.

10-Kort

Posted: 19 februari, 2019 | Thomas Ulvesten

Köp 10 turridningar för 5.000 kr. (ordinarie pris för 10 turridningar motsvarar 6.500kr)

Att utnyttja under främst under lågsäsong samt i mån av plats under  juni, juli o augusti.

Maila oss för mer information på info@hallamolla.se